Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Middlesbrough’n manageri Chris Wilder on varoittanut pelaajiaan ison cup-ottelun alla.

Wilderin mukaan pelaajat voivat unohtaa pelipaitojen vaihtamisen kuuluisien nimimiesten kanssa sen jälkeen, kun joukkue on kohdannut Manchester Unitedin perjantai-iltana Old Traffordilla.

– Heiltä löytyy joitakin upeita yksilöitä, jotka voivat satuttaa vastustajajoukkuetta – kolmea neljäsosaa Valioliigasta, jos ei enemmän, ja myös Euroopassa. Heillä on valtavan lahjakas ryhmä, josta voi valita, Wilder toteaa Yorkshire Postin mukaan.

– Mutta se ei ole nähtävyyskierros meidän pelaajillemme, se ei ole paitojenvaihtotilanne. En halua ihmisten menevän Old Traffordille vain nauttimaan vierailusta, hän jatkaa.

– Haluan pelaajien pelaavan hyvin. Haluan, että annamme hyvän kuvan itsestämme ja teemme illasta todella kilpailullisen ja vaarallisen Manchester Unitedille. Ja jos pelaamme hyvin, uskon meidän pystyvän siihen.

Wilderilla on alla hyvä kokemus Old Traffordilta, sillä hän onnistui taannoin kukistamaan manchesterilaiset Sheffield Unitedin kanssa.