RB Leipzigin ja FC Kölnin välisessä Bundesliiga-ottelussa nähtiin perjantaina huvittava tilanne, kun kotijoukkueen tähtipelaajat Christopher Nkunku ja Dani Olmo tappelivat keskenään siitä, kumpi laukoo vapaapotkun.

Espanjan A-maajoukkueeseenkin kuuluva Olmo olisi välttämättä halunnut päästä laukomaan lähivaparia, mutta lopulta hän luopui vetovastuusta vastahakoisesti joukkuekaveriensa paineen alla.

Närkästyneellä Olmolla oli kuitenkin vain sekunteja myöhemmin syytä hymyyn, kun vetovastuun saanut Nkunku laukoi pallon vapaapotkusta maaliin. Espanjalaispelaaja antoi ensin aplodit joukkuekaverilleen, jonka jälkeen hän ryntäsi muun joukkueen mukana kulmalipulle tuulettamaan maalia – tilanteesta selvästi huvittuneena.

Ottelun toisella puoliajalla myös Olmo sai nimensä maalintekijätilastoon, kun hän laukoi reilusta 20 metristä pallon upeasti alakulmaan. RB Leipzig voitti ottelun lopulta 3-1-lukemin.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Ensiksi Dani Olmo närkästyy, kun ei saa vetää vaparia, antaa pallon lopulta Christopher Nkunkulle, joka painaa sitten melkoisen kudin aivan yläkulmaan.

Joutui Olmo antamaan sitten aploditkin heti perään ansaitusti. 😅

#bundesliga #bulifi #buliperjantai

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Dani Olmo ja laatulaukaus! 🔥

#bundesliga #buliperjantai

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.