Lähde: Huuhkajien ex-luotsi yritti tammikuussa hankkia Manchester United -topparin

© Kuva: Getty Images

Englannin Valioliigan Watford nimitti uudeksi managerikseen tammikuussa Roy Hodgsonin. Kokeneen englantilaisen, jonka moni muistaa varmasti myös Huuhkajien puikoista.

Watford on valahtanut putoamiskurimukseen ja seura on sarjassa toiseksi viimeisenä. Ennen kaikkea puolustuksen kanssa on ollut haasteita. 20 ottelussa omissa on kolissut hurjat 40 kertaa.

Manchester Unitedin keskuspuolustajaa Phil Jonesia vietiin hetken aikaa tammikuun siirtoikkunan loppuhetkillä kohden ranskalaisseura Bordeauxia.

Yhteistä säveltä ei lopulta löytynyt, mutta Jones oli korkealla myös Hodgsonin papereissa. Football Insiderin mukaan veteraaniluotsi yritti hankkia 29-vuotiaan englantilaistopparin aivan ikkunan lopulla.

Jones on Hodgsonille luottopelaaja ja lähteen mukaan juuri hänet tuore Hornets-manageri halusi keskuspuolustukseensa. Näin ei lopulta kuitenkaan tapahtunut, koska osapuolet eivät ehtineet löytää molempia tyydyttävää ratkaisua.

United-puolustaja kuului aikanaan Hodgsonin avainpelaajiin Englannin maajoukkueessa. Jones palasi vastikään pitkältä loukkaantumiseltaan.

Hän pääsi pelaamaan tammikuun alussa Wolverhamptonia vastaan ja keräsi paljon kiitosta esityksestään.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.