Juventuksen 22-vuotias hollantilaistoppari Matthijs de Ligt on pyörinyt siirtohuhuissa jo tovin. Hollannin maajoukkuemies siirtyi Torinoon kesällä 2019 Ajaxista.

Englannin Valioliigan Chelsea on viimeisen vuoden aikana pyörinyt kenties kaikista vakavimmin de Ligtin tulevana seurana, mutta länsilontoolaisten suhteen tilanne on vaikuttanut siirtomarkkinoilla hiljentyneen vuoden 2022 puolella.

Hollantilainen on yhdistetty ennen kaikkea Barcelonaan ja Bayern Müncheniin viime aikoina. Kataloniassa hän pääsisi yhdistämään voimansa vanhan seurakaverinsa Frenkie de Jongin kanssa.

Kenties todennäköisimpänä tällä hetkellä useammassa lähteessä pidetään Bayern Münchenia. Saksalaisjätin luottopuolustaja Niklas Süle vaihtaa maisemaa. Tälle halutaan laadukas ja pitkäaikainen korvaaja. De Ligt on noussut tämän listan suosikiksi.

Italialainen Calciomercato kertoo omiin lähteisiinsä vedoten, että myös Vaiioliigassa on konkreettista kiinnostusta suurempaan tarjoukseen Chelsean ohella. Manchester United on valmistelemassa tarjousta hollantilaiselle kesällä.

Old Traffordin uumeniin hamutaan nuorta tähtitopparia. Marca uutisoi aiemmin, että myös Barcelonan 22-vuotias Ronald Araújo on vaihtoehto. Juventus varmasti haluaa silti varsin mairean siirtokorvauksen de Ligtistä, jonka sopimus jatkuu aina kesälle 2024 asti.