Manchester United oli suurissa vaikeuksissa Atlético Madridin vieraana keskiviikkoiltana Mestarien liigassa. Atlético oli kentällä selvästi edellä, varsinkin ensimmäisellä puoliajalla, mutta United sai varsin hyvän 1-1-tuloksen kaivettua Anthony Elangan osumalla.

United oli hätää kärsimässä ensimmäisellä puoliajalla. United ei ottanut yhtäkään kosketusta palloon Atléticon boksissa ensimmäisen puoliajan aikana. Atlético onnistui silti vain kertaalleen, kun João Felix puski pallon maaliin.

– Ensimmäisen puoliajan esityksemme jälkeen pelaamisemme ei voinut kuin parantua. Se, miten pelasimme ensimmäisellä jaksolla, en vieläkään voi uskoa sitä.

– Pelasimme ilman näkemystä, ilman aggressiivisuutta, ja siksi olimme vaikeuksissa. Toinen jakso oli parempi. Meidän on pelattava paremmin ensimmäisellä puoliajalla, olin todella pettynyt siihen esitykseen. Emme ottaneet riskejä ja hallitsimme palloa lähinnä omalla kenttäpuoliskolla, ja se on vaikeaa Atléticon kaltaista joukkuetta vastaan, Manchester Unitedin väliaikaismanageri Ralf Rangnick sanoi.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

United hallitsi palloa ottelussa 61-prosenttisesti, mutta hallinta oli varsin tehotonta ja näennäistä. United loi maaliodottamaa vähiten kaikki turnaukset mukaan lukien koko kauden aikana. Unitedin loi maaliodottamaa 0.5, kun Atlético loi odottamaa 1.6.

Elangan maali oli Unitedin ainoa laukaus boksin sisällä koko ottelussa. Atlético sen sijaan laukoi peräti kymmenen kertaa boksin sisällä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

19-vuotias ruotsalaishyökkääjä Elanga nousi kuitenkin Unitedin sankariksi. Unitedin pelaamista on kritisoitu laajasti ja pelaajien asennetta kyseenalaistettu. Rangnick hehkutti Elangaa estoitta ottelun jälkeen.

– Ei ainoastaan maali, hän teki kaksi tai kolme upeaa juoksua ja aina kun hän teki niin, Atléticolla oli havaittavissa suuria ongelmia. Mutta meidän täytyy nähdä samanlaisia tekoja muiltakin pelipaikoilta, eli ei vain Elangalta vaan myös muilta pelaajilta, Rangnick sanoi BT Sportille.

Rangnick kehui Elangan halua pelata. Rangnick sanoi suoraan, että useamman United-pelaajan pitäisi ottaa mallia 19-vuotiaasta Elangasta.

– Hän pelaa kuin unelmansa olisi käynyt toteen. Sitä on upea seurata. Toivoisin, että muutama muu pelaaja seuraisi hänen esimerkkiään roolimallina, Rangnick totesi.

Toinen osaottelu pelataan 15. maaliskuuta Old Traffordilla.