Valioliiga
Manchester City – Tottenham
Lauantai 19.02. klo 19:30

Manchester City tuntuu lipuvan kaikessa rauhassa Valioliigan voittoon, ja vain Liverpoolilla on enää mahdollisuuksia tehdä kunnon haasto. Vuorostaan kapuloita rattaisiin yrittää heittää Tottenham, joka tosin saapuu Etihadille omissa ongelmissaan piehtaroiden: Antonio Contella on käsissään orastava kriisi. Kolmen tappion putki alla ja yhä kauemmas karkaava top 4 luovat uhkakuvan siitä, että meneillään on jälleen yksi hutikausi.

Viime viikonloppuna City kaatoi Norwichin vieraissa haukotellen, ja viikolla Mestarien liigassa Sporting koki täydellisen teurastuksen Citizensin isäntänä. Pep Guardiolan suojatit tekevät tulosta laajalla rintamalla, ja viime otteluissa puolustuskin on pitänyt loistavasti. Kaasua ei voi vielä nostaa jalalta, sillä Liverpool tulee tekemään kaikkensa Cityn saavuttamiseksi. Kokoonpanopuolella odotellaan erityisesti Gabriel Jesusin sekä Jack Grealishin kuntoutumista.

Kotitappiot Southamptonille ja Wolvesille koettelivat Spurs-kannattajien hermoja pahasti. Joukkueella on pari rästiottelua plakkarissaan, ja nyt olisi tulosta alettava tulemaan. Conte ei vaikuta tällä hetkellä kovin iloiselta, eivätkä kitkerät kommentit siirtoikkunan tuloksista luo hyvää henkeä. Spurs ei ole pystynyt maalintekoon parhaiden joukkueiden lailla, mitä on pidettävä ongelmana. Loukkaantumistilanne Spursilla ei ole mitenkään kehno.

Lyö vetoa ottelusta:

Spursille ei ole tästä pelistä lähtökohtaisesti paljoa luvassa. Toki lepoetu puoltaa vieraita, mutta muuten kaikki tuntuu olevan pedattu isännille. Vetoihin voidaan koettaa mielenkiintoista vaihtoehtoa: Manchester City voittaa molemmat puoliajat kertoimella 2,72. Astetta vaikeampi vetomuoto, mutta tätä saa puristella pitempään, jos ensimmäinen puoliaika menee Citylle.

LYÖ VETO TURBOVEGASILLA