Toppari Mikko Viitikko, 26, siirtyy FC Lahdesta Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Trelleborgin miehistöön.

Lahtelaisseura kertoi asiasta perjantaina verkkosivuillaan. Tiedotteen mukaan FC Lahti saa Viitikon siirrosta korvauksen.

– Minulla on todella odottavaiset ja hyvät fiilikset. Trelleborgs FF halusi minut todella ja he ottivat yhteyttä ja olivat erittäin kiinnostuneita. Siellä on ollut nousu todella lähellä viimeiset vuodet ja nyt heillä on hinku nousta takaisin, Viitikko toteaa.

– Lähden siihen projektiin mielelläni mukaan. Minusta se on tärkeää, että he halusivat minut ja maksoivat minusta hyvin FC Lahdelle. Se näyttää, että he oikeasti haluavat minut. Sitä kohti odottavaisin mielin.

Etelä-Suomen Sanomien mukaan FC Lahti hankkii siirtokorvauksella kaksi korvaavaa pelaajaa. Seura on jo ilmoittanut suomalais-kyproslaisen topparin Martinos Christofin siirrosta, ja toinen korvaava pelaaja on tarkoitus julkistaa ensi viikolla.

ESS:n mukaan lahtelaisseura ei paljasta Viitikosta saatavan siirtokorvauksen suuruutta.

Viitikko ehti pelata FC Lahden paidassa kaudesta 2019 alkaen kaikkiaan 66 liigakamppailua.