Huuhkajien hyökkääjä Marcus Forss lähti tammikuun siirtoikkunan loppumetreillä Brentfordista lainalle sarjaporrasta alempana pelaavaan Hulliin.

Forss, 22, jäi kauden ensimmäisellä puolikkaalla vähälle vastuulle Valioliiga-seuran riveissä, joten lainapestiltä odotetaan hänelle kaivattuja peliminuutteja.

Kuluvalla kaudella hän ehti pelata Brentfordissa 12 ottelua tehden niissä yhteensä kuusi maalia ja syöttäen kaksi. Osumista neljä syntyi liigacupin ottelussa neljännen sarjatason Oldham Athleticia vastaan.

Kaudella 2019-20 Forss kävi jo lainalla kolmanneksi korkeimman sarjaportaan AFC Wimbledonissa, jolle hän isi 19 ottelussa yhteensä 11 maalia.

Brentfordin ja Forssin sopimus on voimassa kesään 2026 saakka, ja joukkueen päävalmentaja Thomas Frank painottikin lainasiirron yhteydessä, että suomalaishyökkääjällä on tulevaisuus seurassa.

– Marcus on hyökkääjä, johon meillä on paljon uskoa. Marcuksen ja Brentfordin tulevaisuuden kannalta on tärkeää, että hän saa säännöllisemmin peliaikaa. Hänen on aloitettava paljon pelejä ja näytettävä viikosta toiseen, että hän on hyökkääjä, joka pystyy tekemään maaleja, kommentoi Frank Brentfordin sivuilla.

– Marcus onnistui siinä erittäin hyvin ollessaan lainalla Wimbledonissa, ja uskomme, että hän voi auttaa Hullia loppukauden ajan. Tämä lainasiirto auttaa myös Marcusta ja Brentfordia. Se tekee hänestä paremman pelaajan kuin hän on jo nyt.