Bayern Münchenin on usein voivoteltu tekevän siirtomarkkinoilla hallaa Bundesliigan kilpailulle, kun se on onnistuneesti haalinut lukuisia pelaajia riveihinsä pahimmista kilpailijoistaan – usein vieläpä ilmaissiirroilla. Maanantaina osat kuitenkin vaihtuivat, kun vaihteeksi Saksan maajoukkuepelaaja siirtyi Bayernista Borussia Dortmundiin eikä toisinpäin. Niklas Sülenkin tapauksessa kyseessä on ilmaissiirto.

Maanantai-iltana Süle perusteli päätöstään vaihtaa seuraa Bildin haastattelussa. Hänen mukaansa ratkaisu perustui pitkälti siihen, kuinka paljon enemmän hän koki saavansa arvostusta osakseen Dortmundilta.

– Viime päivinä ja viikkoina minusta puhuttiin paljon ja esitettiin olettamuksia, mitä tekisin ja miksi. Olin tehnyt jo joitain viikkoja sitten päätöksen pelata tulevaisuudessa Borussia Dortmundissa, Süle kertoi.

– Koin jo heti ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien, että seuran vastuulliset odottavat innolla saavansa tehdä minun kanssani töitä. Hans-Joachim Watzke, Michael Zorc, Sebastian Kehl ja Marco Rose kertoivat minulle vakuuttavasti, millaisen roolin voisin BVB:ssä saada, ja minulla oli tunne, että minut haluttiin sinne ihmisenä ja jalkapalloilijana.

– Se tapa, miten he pyrkivät hankkimaan minut, teki minuun vaikutuksen. Siksi tiesin nopeasti, missä pelaisin jatkossa.

[readmore from=Sule-Niklas]

Vaikka seura kauden jälkeen vaihtuukin, haluaa Süle antaa vielä täyden panoksen Bayernissa, jotta joukkue voisi juhlia menestystä Bundesliigassa ja Mestarien liigassa.

– Aikani Bayern Münchenissä on ollut hyvin menestyksekäs. Olen voittanut kaiken, minkä täällä voi voittaa. Sitä haluan täällä vielä jatkaa tulevien kuukausien aikana näiden mahtavien pelaajien ja erinomaisen valmentajan kanssa, ja voittaa vielä lisää pokaaleja, Süle totesi.

Lähde: Transfermarkt