PSG nappasi tiistaina Real Madridista 1-0-voiton Pariisissa Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa. Lionel Messin saama ankara kritiikki ei miellyttänyt Sergio Agüeroa.

Messi sai ranskalaiselta L’Équipe-lehdeltä murskaavan arvosanan, 3, esityksestään Real Madridia vastaan. Se oli ylivoimaisesti huonoin arvosanan PSG:n pelaajista.

Messi missasi ottelussa Kylian Mbappén hankkiman rangaistuspotkun, mutta muuten Messi pelasi vähintäänkin kohtalaisesti. Arvosanan lisäksi PSG:n entinen hyökkääjä ja nykyinen asiantuntija Jerome Rothen löi lisää Messiä verbaalisesti.

– Totta kai markkinoinnin kannalta on mahtavaa, että meillä on Leo Messi. Ihmiset tulevat katsomaan Messin pelaavan PSG:ssä. Mutta täytyy huomioida urheilulliselta puolelta se, ettei hän tuo mitään PSG:hen, Rothen jyrähti RMC Sportille.

[readmore from=messi-lionel]

Messin läheinen ystävä, jalkapallouransa sydänongelmien takia lopettamaan joutunut, Agüero ei sietänyt ranskalaismedian kritiikkiä. Agüero purki turhautumistaan omalla Twitch-kanavallaan.

– Leo pelasi hyvin, hän mursi linjoja. Enkä sano tätä siksi, että hän on ystäväni, vaan siksi, että hän antoi kaikkensa. Hän oli todella hyvä ja aktiivinen.

– Ranskassa sanomalehdet murhasivat hänet. He ovat paskiaisia. Minulla oli merkattu kalenteriin haastattelu ranskalaisen lehden kanssa, mutta sanoin: ”Ei, koska tuen Leo Messiä. Piste. Joten hyvästi”. Nyt olen vihainen, Agüero pauhasi Twitch-kanavallaan.

Joukkueiden välinen toinen kohtaaminen pelataan Santiago Bernabéulla 9. maaliskuuta.