Mestarien liiga
Sporting – Manchester City
Tiistai 15.02. klo 22:00

Sporting saa Mestarien liigan neljännesvälieriin kovimman mahdollisen vastuksen, kun vastaan asettuu koko turnauksen ykkössuosikiksi kertoimissa rankattu Manchester City. Lissabonilaisten jatkosaumat ovat minimaaliset, mutta varsinkin kotona Sporting yrittää laittaa kapuloita Citizensin rattaisiin. Isäntien isoin huolenaihe on maalitykki Pedro Goncalvesin pelikunto.

Goncalves on kunnostautunut sekä maalinteossa että niiden järjestelemisessä. Siksi miehen läsnäolo olisi äärimmäisen tärkeää. Sporting pelasi viikonloppuna todella kuuman matsin Portoa vastaan, ja lopussa punakorttikin viuhui kahdelle pelaajalle. Tähän otteluun ei pelikieltoja kuitenkaan ole tulossa. Sportingin olisi tiivistettävä puolustustaan, sillä alkulohkossa joukkueelle tehtiin aivan liikaa maaleja.

Manchester Cityltä puuttuu tästä ottelusta pelikieltoinen Kyle Walker sekä loukkaantuneet Gabriel Jesus ja Jack Grealish. Viikonloppuna City kävi hakemassa helpot sarjapisteet Norwichilta, ja ottelussa Pep Guardiolalla oli jopa varaa harjoittaa hieman kierrätystä. Näin tiistain otteluun saadaan tuoreita jalkoja mukaan. Raheem Sterling näytti hauistaan Norwich-ottelussa, ja naputteli hattutempun.

Lyö vetoa ottelusta:

Cityn kertoimet on kivitetty aivan pohjalukemiin. Sporting ei ole mikään sukka joukkueeksi, vaan tulee kotona laittamaan kampoihin. Vetoihin kokeillaan molempien joukkueiden onnistumista maalinteossa, sillä Citylle on tehty Mestarien liigassa yllättävän paljon maaleja.

LYÖ VETO MR GREENILLÄ