Naisten Suomen Cupin puolivälieräparit arvottiin maanantaina iltapäivällä. Lohkovaiheet ovat takana, ja jatkopeleihin selvisi lopulta kahdeksan Kansallisen Liigan joukkuetta. Arvonta oli naisten osalta kauden 2022 viimeinen, sillä samassa tilaisuudessa arvottiin myös mahdolliset välieräparit.

Kaikkein jännittävin arpa oli epäilemättä ottelupari Åland United-KuPS. Maarianhaminassa jo ensi lauantaina pelattavassa ottelussa ovat nimittäin vastakkain kahden edellisen kauden cup-voittaja Åland United sekä Kansallisen Liigan hallitseva mestari KuPS. Ottelusta tuli tavallaan samalla naisten ”Supercup”.

Åland United voitti pääsarjamestaruuden kaudella 2020, joten molemmilla joukkueilla on tuoreita muistoja mestaruusjuhlista. KuPS ei ole voittanut Naisten Suomen Cupia vielä kertaakaan.

Muissa pareissa kohtaavat (kotijoukkue ensin mainittuna) Ilves ja JyPK, HJK ja PK-35 Vantaa sekä FC Honka ja PK-35. Arpa toi siis myös kaksi pääkaupunkiseudun keskinäistä ja jätti maakuntien neljä edustajaa pelaamaan keskenään. Molemmat välierät tullaan pelaamaan pääkaupunkiseudulla.

Puolivälierät ja välierät pelataan jo maaliskuussa ennen sarjakauden alkua. Finaalia puolestaan saadaan odottaa pitkälle syksyyn, sillä se pelataan 2.10. Helsingin Olympiastadionilla.

Puolivälierät:

Puolivälierä 1: Ilves – JyPK
Puolivälierä 2: Åland United – KuPS
Puolivälierä 3: HJK – PK-35 Vantaa
Puolivälierä 4: FC Honka – PK-35

Välierät:

Välierä 5: Voittaja 3 – Voittaja 1
Välierä 6: Voittaja 4 – Voittaja 2

Finaali:

Voittaja 6 – Voittaja 5

Jalkapallon Suomen Cup

@SuomenCup
Naisten Suomen Cupin puolivälieräparit ovat selvillä!⚽️🏆

Puolivälierissä kohtaavat Ilves ja JyPK, Åland United ja KuPS, HJK ja PK-35 Vantaa sekä FC Honka ja PK-35. Samalla arvottiin tulevat välieräparit ja finaalin kotijoukkue. #SuomenCup

palloliitto.fi/jalkapallouuti…