Dani Olmo on noussut viimeisen muutaman vuoden aikana toden teolla Espanjan A-maajoukkueeseen.

RB Leipzigiä seuratasolla edustava laitahyökkääjä kuului Espanjan avainpelaajiin viime kesän EM-lopputurnauksessa.

Viime kesän siirtoikkunan loppuhetkillä Barcelona teki Olmosta tarjouksen RB Leipzigille, mutta se hylättiin. Olmo edusti juniorina Barcelonaa ennen varsin eksoottista siirtoaan Kroatiaan.

Sport Bild haastatteli hiljattain Olmoa. 23-vuotiaan pelaajan kausi on ollut hyvin rikkonainen. Olmo on kärsinyt useista loukkaantumisista. Olmo ei sanojensa mukaan aio jättää RB Leipzigiä kuluvan kauden jälkeen – ja miksi jättäisikään. Kuuluhan hän terveenä ollessaan joukkueen ehdottomiin luottopelaajiin.

– Ei minulla ole kiire minnekään. Olen todella onnellinen täällä ja sopimukseni kestää kesään 2024 asti. En näe ainuttakaan syytä sille, miksi minun pitäisi lähteä täältä kesällä ja vaihtaa maisemaa. Minulla on ollut vaikeat puoli vuotta ja olen onnellinen päästessäni jälleen pelaamaan. Keskityn ainoastaan pelaamiseen. En mihinkään muuhun, Olmo summasi.

RB Leipzig on parhaillaan viidentenä Bundesliigassa. Mestarien liigaan selviytyminen on joukkueen selvä ykköstavoite.

– Haluaisin pelata Mestarien liigassa. Se on selvää ja täällä jokaisella pelaajalla on sama tavoite. Taistelemme siitä ja olen varma, että saavutamme sen.

Lähde: AS