Barcelonan entinen päävalmentaja Ronald Koeman ihmettelee, miten katalonialaisjätti pystyi tammikuussa hankkimaan Ferran Torresin Manchester Citystä 55 miljoonalla eurolla, kun vain puoli vuotta aiemmin seura joutui luopumaan Lionel Messistä talousvaikeuksiensa takia.

Messi, 34, oli edustanut viime kesään saakka koko ammattilaisuransa ajan Barcelonaa, mutta talousvaikeuksissa rypevä seura ei kyennyt rekisteröimään hänen uutta sopimustaan, joten argentiinalaistähti siirtyi Paris Saint-Germainiin. Samassa siirtoikkunassa Barcelonan jätti myös muun muassa Antoine Griezmann.

Viime lokakuussa kenkää saanut Koeman arveli Algemeen Dagbladin haastattelussa, ettei seura ollut hänelle täysin rehellinen taloustilanteestaan. Vuodenvaihteessa Barcelonaan liittynyt Torres, 21, oli koko tammikuun siirtoikkunan toiseksi kallein hankinta maailmanlaajuisesti.

– Suostuin seurajohdon vaatimuksesta joidenkin pelaajien lähtöön, jotta talous saataisiin kuntoon, kommentoi Koeman Goalin mukaan.

– Mutta sitten kun näkee, että he menevät ja hankkivat pelaajan 55 miljoonalla eurolla pian sen jälkeen, kun Lionel Messi on päästetty menemään…

– Silloin sitä miettii, onko jotain muutakin ollut tekeillä. Miksi Messin piti lähteä?