Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta on vahvistanut, että seura on tehnyt ensi kaudeksi jo kaksi hankintaa.

Laporta kertoi RAC1:n haastattelussa, että katalonialaisjätti on vahvistamassa rivejään topparilla ja keskikenttäpelaajilla, mutta hän ei nimennyt kyseisiä pelaajia.

Barcelonan seurapomon oletetaan kuitenkin tarkoittavan Chelsean topparia Andreas Christenseniä, 25, ja AC Milanin keskikenttäpelaajaa Franck Kessiétä, 25. Kummankin pelaajan sopimus nykyisessä seurassaan on päättymässä ensi kesänä, jolloin he voivat vaihtaa seuraa ilman siirtokorvausta.

– Olemme tehneet kaksi hankintaa ensi kaudeksi, kommentoi Laporta RAC1:lle.

– Yksi on keskikenttäpelaaja ja toinen on toppari, mutta en saa mainita heidän nimiään.

Laporta otti myös kantaa huhuihin, joiden mukaan Lionel Messi olisi palaamassa Paris Saint-Germainista Barcelonaan. Messi, 34, joutui viime kesänä jättämään Barcelonan ensimmäistä kertaa ammattilaisurallaan, koska talousvaikeuksista kärsivä seura ei kyennyt rekisteröimään hänen uutta sopimustaan.

– En ole saanut Messiltä tai hänen leiriltään viestiä mahdollisesta Barcelonaan palaamisesta.

– Emme harkitse sitä (Messin paluuta). Rakennamme uutta joukkuetta, jossa on sekoitus nuoria pelaajia ja kokemusta – symbioosi toimii. Mutta Leo on Leo, ja hän tulee aina olemaan voittaja.

– Se (Messin lähtö) ei ollut minulle helppoa, mutta kun se tapahtui, minun oli ajateltava seuran taloutta. En voinut asettaa sitä isomman riskin alaiseksi. Minusta me teimme, mitä meidän oli tehtävä.