Real Madrid eteni Mestarien liigan puolivälieriin keskiviikkona voitettuaan PSG:n neljännesvälierissä yhteismaalein 3-2.

PSG johti otteluparia jo 2-0, mutta Real Madrid iski noin vartissa kolme maalia ja eteni jatkoon.

Ensimmäistä kauttaan Real Madridissa pelaavalle David Alaballe kyseessä oli erityinen ilta. Hän koki ensimmäisen todellisen UCL-illan Bernabéulla Real Madridin pelaajana. Se näkyi Karim Benzeman kolmannen maalin tuuletuksen yhteydessä.

Alaba nosti järjestysmiehen penkin ilmaan ja nousi välittömästi todelliseksi somehitiksi.

– On hyvä yrittää uusia tuuletuksia silloin tällöin. Sen tuolin kanssa tuulettaminen oli hyvä vaihtoehto. En ajatellut sitä sen pidempään. Olin niin tunteellisessa tilassa. Tuollaisen nousun jälkeen voitkin hieman hullutella.

– Sellaista voittoa oli juhlittava toden teolla pukukopissa. Kannattajat eivät jättäneet meitä oman onnemme nojaan missään vaiheessa. He kannustivat kovaa ja se vaikutti positiivisesti peliesitykseemme. Sitten onnistuimme palkitsemaan heidät. Se oli maaginen ilta.

Invictos

@InvictosSomos
David Alaba celebrando la remontada del Real Madrid contra el PSG levantando una silla. LA FOTO.