Franck Kessié siirtyy kuluvan kauden jälkeen vapaana agenttina Barcelonan riveihin.

Fabrizio Romanon mukaan Kessié läpäisi Barcelonan lääkärintarkastuksen ja on jo allekirjoittanut nelivuotisen sopimuksensa Barcelonan kanssa, joka pitää hänet seurassa kesään 2026 asti.

AC Milan halusi luonnollisesti pitää kiinni avainpelaajastaan, mutta Kessié ei suostunut saamaansa jatkosopimustarjoukseen. Kessién sopimus AC Milanin kanssa päättyy tähän kauteen ja hän siirtyy siten ilman siirtosummaa Barcelonaan.

Osapuolet saivat sopimuksen valmiiksi viikko sitten, kun Barcelonan urheilutoimenjohtaja Mateu Alemany matkusti Milanoon tapaamaan pelaajaa.

Kessié ei ole suinkaan ainoa vapaa agentti, joka on siirtymässä Barcelonaan. Barcelona on päässyt jo sopuun Andreas Christensenin kanssa sopimuksesta. Christensen on Kessién tapaan läpäissyt Barcelonan lääkärintarkastuksen ja siirtyy seuraan kesällä Chelseasta.

Romanon mukaan Kessié tienaa Barcelonassa noin 6,5 miljoonaa euroa kaudessa.

Keskikenttäpelaaja on edustanut AC Milania noin viiden vuoden ajan. Hän pelasi seurassa ensimmäiset kaksi kautta lainalla, jonka jälkeen AC Milan lunasti pelaajan Atalantasta noin 24 miljoonalla eurolla. Kessié yrittää johdattaa AC Milanin Serie A:n mestaruuteen ennen lähtöään. AC Milan johtaa parhaillaan Serie A:ta.