Giovanni Simeone on 15 maalillaan Serie A:n maalipörssissä kolmantena.

26-vuotias Simeone siirtyi viime kesänä Cagliarista lainalle Hellas Veronaan. Siirto näyttää olleen oikea ratkaisu, sillä Simeone on jo nyt rikkonut yhden kauden maaliennätyksensä.

Simeone iski hiljattain hattutempun Venezian verkkoon.

Italialaislehti L’Arena haastatteli Simeonea. Lehti tiedusteli hyökkääjältä, olisiko hän halukas pelaamaan isänsä Diego Simeonen alaisuudessa Atléticossa. Mediatietojen mukaan Atlético olisi kiinnostunut hankkimaan argentiinalaiskärjen.

– Haluaisinko pelata isäni alaisuudessa? Aikoinaan ehdottomasti, mutta nyt asiat ovat muuttuneet. Diego on hyvin kunnioitettu persoona Atléticossa, enkä elä sen toivon kanssa, että pelaisin siellä. Tarttuisin mahdollisuuteen, jos saisin sellaisen, mutta tavoitteeni on tehdä kovasti töitä ja kehittyä pelaajana.

Hellas Verona pelaa hienoa kautta. Se on sarjassa yhdeksäntenä ja paremmat sijoitukset ovat vain muutaman pisteen päässä.

– Minulle kerrottiin siitä, miten erityinen ryhmä pelaajia tämä joukkue on. He olivat oikeassa. Olemme hyvin yhtenäisiä ja puhallamme yhteen hiileen. Se on minulle todella tärkeää. Olemme kuin orkesteri, jossa jokainen yksilö tietää oman roolinsa. En puhu ainoastaan pelaajista, vaan myös valmennusjohdosta, lääkäreistä ja muista työntekijöistä. Se on mahtavaa.

Lähde: AS