FC Honka eteni keskiviikkona Liigacupin välieriin voitettuaan HJK:n Töölössä 3-1.

HJK peluutti ottelussaan reservijoukkueensa HJK Klubi 04:n pelaajia. Edustusjoukkueen pelaajat ja valmennusjohto ovat pienellä lomalla, eivätkä siten osallistuneet Honka-otteluun.

Reservijoukkueen päävalmentaja Miika Nuutinen toimi HJK:n luotsina keskiviikkona.

HJK:n ykkösjoukkue matkustaa torstaina harjoitusleirille Turkkiin. Myös Honka lähtee huomenna harjoitusleirille.

Tiquinho vei HJK:n johtoon 21. minuutilla. HJK oli avausjaksolla niskan päällä, mutta Honka pääsi peliin kiinni toisella puoliskolla ja oli huomattavasti parempi. Honka viimeisteli kaikki kolme maaliaan viimeisen 20 minuutin aikana. Kahdesti osunut Agon Sadiku ja kertaalleen maalinteossa onnistunut Kevin Jansen vastasivat Hongan maaleista.

Haka eteni Liigacupin välieriin viime viikonloppuna voitettuaan Ilveksen 2-1. Viikonloppuna pelataan kaksi puolivälieräottelua. SJK isännöi HIFK:ta ja KuPS FC Interiä.

FC Honka Miehet

@FCHonkaMiehet
FT: HJK 1-3 FC Honka

Vaikeuksien kautta voittoon! Honka on vielä tauolla maalin tappiolla, mutta Agon Sadikun kaksi osumaa sekä Kevin Jansenin lisäajalla syntynyt maali vievät Hongan Liigacupin välieriin!