Huom. Voit lukea otteluraportin TÄÄLTÄ.

Huuhkajat on parhaillaan pelattavassa ystävyysottelussa 0-1-tappiolla Slovakiaa vastaan, kun puolet pelistä on takana.

Suomi sai luotua avausjaksolla hyvällä tahdilla hyökkäyksiä, mutta Slovakia siirtyi johtoon 38. minuutilla.

Dávid Hanckon avaus läpäisi Suomen prässin ja tuli Matúš Berolle, joka pääsi etenemään pallon kanssa pitkän matkan. Lopulta Bero löysi syötöllään Ondrej Dudan, joka haki rangaistusalueen tuntumassa oikean jalkansa vapaaksi ja tykitti pallon oikeaan yläkulmaan. Peliväline otti vielä kimmokkeen Suomen topparista Robert Ivanovista, eikä Huuhkajien maalivahdilla Lukas Hradeckylla ollut mitään mahdollisuutta saada näppejään vedon tielle.

Huuhkajat kohtasi viime viikolla Espanjan-leirillään Islannin, jonka kanssa Suomi pelasi 1-1-tasapelin.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Tauolle joudutaan tappioasemassa 0-1. Huuhkajat on hallinnut palloa, mutta Slovakia hyödynsi oman paikkansa tehokkaasti.