Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva nimesi keskiviikkona joukkueensa maaliskuun maaotteluihin.

Huuhkajat pelaa maaliskuun lopussa Espanjassa kaksi harjoitusmaaottelua, joissa Kanervan miehistö kohtaa Islannin ja Slovakian. Katso Kanervan nimeämä miehistö täältä.

Suurin yllätys oli Miska Ylitolvan nimeäminen mukaan A-maajoukkueeseen. 17-vuotias Ylitolva siirtyi talvella HJK:hon ja on pelannut hienon harjoituskauden edustusjoukkueessa. Ylitolva on noussut HJK:n avauskokoonpanoon ja Kanerva valitsi lupauksen välittömästi Huuhkajiin.

Nuori laitapuolustaja pelasi viime kaudella RoPS:n organisaatiossa niin Ykköstä kuin Kakkostakin.

Kanerva kertoi keskiviikkoisessa lehdistötilaisuudessa, miksi valitsi Ylitolvan mukaan joukkueeseen.

[readmore from=Ylitolva-Miska]

– Miska on ottanut valtavan harppauksen kehityksessään ja pelannut HJK:n peleissä hyvin. Nyt on kiva nähdä, miten nuori poikaa pärjää ja sopeutuu tässä ympäristössä. Tämä on hänelle sauma antaa näyttöjä. Jos kehitys jatkuu samanlaisena, aika näyttää, miten nopeasti hän tunkeutuu ihan vakituisesti tähän joukkueeseen.

– Olen jutellut hänen kanssaan ja hänen jalat ovat mukavasti maan pinnalla, vaikka on kovasti kehittynyt. Hän on innoissaan tästä kutsusta.

Ylitolva oli HJK:n avauskokoonpanossa keskiviikkoisessa harjoitusottelussa IFK Mariehamnia vastaan ja syötti joukkueensa toisen maalin.