Suomen esitys Islantia vastaan jätti toivomisen varaa. Sen myönsi myös Huuhkajien ainoan maalin tehnyt Teemu Pukki. Ottelu päättyi 1-1-tasapeliin.

Suomella oli ongelmia niin hyökätessä kuin puolustaessakin. Pukin mukaan Suomi joutui pelaamaan liikaa pallottomana. Islanti hallitsi pelivälinettä 58-prosenttisesti ja loi enemmän maalintekotilanteita.

– Ei voi olla tyytyväinen. Ei ollut todellakaan hyvää peliä meiltä. Ei päästy oikein hallitsemaan ottelua ja olimme koko ajan vähän perässä. Toisaalta meillä oli paikat jopa voittaakin ottelu, tuollaisella pelillä. Ei voi olla peliesitykseen tyytyväinen, Pukki sanoi suoraan Huuhkajien videolla.

Islannin pelaamisessa ei ollut mitään uutta tai yllättävää.

– Eivät he ole vaihtaneet heidän taktiikkaansa niistä edellisistä kohtaamisista. Aika suoraviivainen joukkue, vaihtavat paljon puolta ja jostain syystä ei pystytty estämään heitä siinä tarpeeksi, Pukki sanoi.

Pukki vei Suomen ensimmäisellä puoliajalla 1-0-johtoon komealla osumalla. Pukki antoi kiitokset syötön tarjonneelle Ilmari Niskaselle.

– ”Immiltä” tosi hyvä suoritus. Taisivat ”Upin” (Urho Nissilä) kanssa pelata Immin vapaaksi laidalla ja sieltä hyvä syöttö keskelle. Ohitin puolustajan ja sijoitin takanurkkaan. Se oli ihan hyvä maali.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Pallon avausjaksolla Islannin maaliin upottaneen Teemu Pukin kommentit illan ottelusta.

#Huuhkajat #MeOlemmeSuomi #FINISL