Real Madrid pudotti PSG:n Mestarien liigasta keskiviikkoiltana. Real Madrid voitti neljännesvälierien toisen osan 3-1 ja eteni puolivälieriin yhteismaalein 3-2.

Real Madrid teki kaikki kolme maaliaan toisella jaksolla 17 minuutin sisällä. Kaksi viimeisintä syntyi peräkkäisillä minuuteilla.

Karim Benzeman kolmas maali syntyi vain 11 sekuntia sen jälkeen, kun PSG suoritti aloituspotkun päästettyään toisen takaiskumaalin.

Koko pelaajauransa Liverpoolia edustanut entinen huippupelaaja Jamie Carragher kommentoi ottelua CBS:lle.

[readmore from=PSG]

Carragher ei voinut uskoa silmiään, kun Benzema iski välittömästi kolmannen maalinsa vain sekunteja aloituspotkun jälkeen.

– Tämä on täysin häpeällistä. 11 sekuntia. Tuollaista ei olisi tapahtunut, jos Real Madrid olisi pelannut alle 15-vuotiaiden joukkuetta vastaan. Tai lasten joukkuetta vastaan. Tuon tasoisten pelaajien on ainoastaan annettava kaikkensa ja taisteltava.

– Luonnollisesti tilanne oli heidän kannaltaan vaikea, sillä he olivat päästäneet kaksi maalia, mutta kolmannen päästäminen käytännössä heti aloituspotkun jälkeen on täysin häpeällistä.

Jamie Carragher

@Carra23
Brilliant game #RMAPSG #Benzema fantastic, but PSG again find a way to blow it. Pochettino will be available for another club next season after this defeat, but I’m not sure many coaches could win the #ChampionsLeague with the current set up in Paris!