Juventuksen tie Mestarien liigassa nousi pystyyn keskiviikkoiltana Villarrealin käsittelyssä.

Villarreal voitti neljännesvälieräparin toisen osan tyylipuhtaasti 3-0 ja eteni puolivälieriin yhteismaalein 4-1.

Juventukselle pettymys on suorastaan valtava. Kyseessä on jo kolmas peräkkäinen kerta, kun seura putosi Mestarien liigasta neljännesvälierävaiheessa. Kahdella edellisellä kaudella Juventus putosi Mestarien liigasta Lyonille ja Portolle.

Juventus lähti ottelupariin suosikkina. Espanjassa helmikuussa pelattu avausosa oli pelillisesti tasainen. Toisen osan avausjakso oli Juventuksen. Juventus oli selvästi kuskin paikalla ja Villarrealin puolustus ei pysynyt riittävän hyvin tiukassa muodossa. Juventus onnistui luomaan lukuisia maalintekopaikkoja, mutta viimeistely ontui.

Otteluparin ratkaisu nähtiin viimeisen 20 minuutin aikana. Villarreal siirtyi johtoon noin vartti ennen loppua. Daniele Rugani kaatoi boksissa Francis Coquelinin ja pallo vietiin pilkulle. Gerard Moreno laukoi pallon varmasti alakulmaan. Muutamaa minuuttia myöhemmin Pau Torres pisti otteluparin pakettiin iskettyään pallon maaliin kulmatilanteesta. Vielä lisäajalla Arnaut Danjuma viimeisteli loppuluvut pilkulta.

Mestarien liigan puolivälieräparit arvotaan perjantaina.