Everton eteni torstaina FA Cupin puolivälieriin kaatamalla Boreham Woodin kotikentällään Goodison Parkilla 2-0.

Ottelun ennakkoasetelmat olivat alusta asti selvät: Everton on pelannut lähes 70 vuotta putkeen Englannin korkeimmalla sarjatasolla ja Boreham Wood pelaa maan viidennellä sarjaportaalla.

Evertoe teki torstaina ja sitä ennen kaikkensa, jotta sen vieraat tuntisivat olonsa tervetulleeksi. Boreham Woodin päävalmentaja Luke Garrard paljasti ITV:lle, että Evertonin manageri, Valioliiga-legenda Frank Lampard lähetti hänelle viestin jo viime kuussa, kun joukkueet arvottiin vastakkain. Kuvakaappaus viestistä on levinnyt laajalle sosiaalisessa mediassa, jossa Lampardia on ylistettu reilusta urheiluhengestä.

– Hei Luke, Frank Lampard tässä. Halusin vain onnitella sinua eilisestä tuloksesta (1-0-vierasvoitto Bournemouthista), kirjoitti Lampard viestissä.

– Puhtaasti valmentajalta valmentajalle – näin, mitä se merkitsi sinulle, ja siksi me teemme tätä työtä!

– En yleensä ota yhteyttä tällä tavoin ennen pelejä, mutta halusin vain sanoa, että minä ja me seurana annamme teidän kaikkien tuntea olonne tervetulleeksi, kun tulette Goodisonille.

– Toivottavasti ette ole liian tervetulleita, kun peli alkaa, kirjoitti Lampard lopuksi vitsaillen.

Evertonin hienot eleet eivät päättyneet Lampardin tekstiviestiin, sillä Valioliiga-seura kustansi vierasjoukkueelle myös ainutlaatuisen peliasun sekä matkustus- ja hotellikulut.

– Kunnia Evertonille. He ovat ostaneet varusteemme ja järjestäneet matkamme ja yöpymisemme pelipäivänä. He ovat olleet aivan loistavia, kommentoi Garrard ottelun alla Daily Mailin mukaan.

Voit katsoa kuvan Lampardin tekstiviestistä alta. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ.

Everton FC News

@LivEchoEFC
Frank Lampard's text to Boreham Wood manager Luke Garrard after the draw was made.

Absolute class 💙📲