Galatasarayn kausi on sujunut suorastaan surkeasti.

Turkin menestynein seura on maansa pääsarjassa vasta 12. sijalla. Vuodenvaihteessa Galatasaray putosi Turkin cupista toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Denizlisporin käsittelyssä.

Muutama päivä nöyryyttävän cup-tappion jälkeen Galatasaray vaihtoi valmentajaansa. Seurassa todellisessa legendan asemassa oleva Fatih Terim sai potkut ja seurajohto palkkasi Domènec Torrentin hänen korvaajakseen.

Galatasarayn tunnetuimpiin pelaajiin kuuluva Arda Turan on saanut huomattavaa kritiikkiä läpi kauden surkeasta fyysisestä kunnostaan. Torrent on päästänyt Ardan kentälle muutamassa ottelussa, mutta pelaaja on näyttänyt ylipainoiselta ja peliminuutit ovat jääneet vähiin.

Turkkilaismedia Sabah’n mukaan Torrent on kyllästynyt huonokuntoiseen Ardaan, eikä aio peluuttaa häntä enää loppukaudella. Galatasaray kohtaa Eurooppa-liigan neljännesvälierissä Ardan entisen seuran Barcelonan, mutta 35-vuotiasta vasenta laitahyökkääjää ei nähdä pelikentillä.

Turkin A-maajoukkueen entisen huippupelaajan sopimus Galatasarayn kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Lähteen mukaan Ardan on määrä lopettaa pelaajauransa kesällä.

Arda muistetaan parhaiten Atléticosta, jonka riveissä hän pelasi vuodet 2011-15. Hän kuului joukkueen avainpelaajiin ja voitti seurassa muun muassa La Ligan ja Copan mestaruudet.

Lähde: Mundo Deportivo