FA Cup
Liverpool – Norwich
Keskiviikko 02.03. klo 22:15

Nakit ovat tuskin ehtineet jäähtyä EFL Cupin voittopokaalista, kun Liverpool kisailee jo FA Cupin puolivälieräpaikasta Norwichin kanssa. Norwich kävi hiljattain häviämässä Anfieldillä valioliigapelin, mutta nyt skenaario on hieman erilainen, sillä molemmat joukkueet tulevat kierrättämään kokoonpanoa jonkun verran – Pool pelasi sunnuntaina pitkän kaavan mukaan pilkuille asti, ja Norwichilla päätavoite on sarjapaikan säilyttämisessä.

Liverpool kulkee pitkässä ja komeassa voittoputkessa, mutta sunnuntaina Chelsea laittoi Poolin todella koville. Maalissa jatkaa sunnuntain sankari Caoimhin Kelleher, joka piti nollat aina päätyyn asti ja kauniiksi lopuksi vielä laukoi joukkueelle pilkulta voiton. Loukkaantuneina Jürgen Kloppin suojateista ovat ainoastaan Roberto Firmino sekä Thiago, mutta avaus tullee muuttumaan sunnuntaista radikaalisti.

Myös Norwichin loukkaantumislista on sangen lyhyt, mutta Dean Smithin voisi odottaa säästävän avainmiehiään sarjapeleihin, eikä esim. Teemu Pukin paikka avauksessa ole todennäköinen. Kun nämä joukkueet kierrättävät, ei Norwichin penkki pysty vastaamaan isäntien laatuun. Vierasottelu Southamptonia vastaan oli kanarialinnuilta hyvin alakuloinen, ja numerot olisivat voineet olla nähtyä rumemmatkin.

Lyö vetoa ottelusta:

Tästä matsista ei voi odottaa kuin kotivoittoa, ja Norwichin taru tämän kauden FA Cupissa loppunee tähän iltaan. Vetoihin kelpaa Norwichin maalittomuus, sillä sen verran nuhaista meininki on kokonaisuudessaan ollut. Suositus on siis Norwich tekee maalin – EI kertoimella 1,90.

LYÖ VETO LUCKY SPORTSILLA