Borussia Dortmundin norjalaishyökkääjä Erling Braut Håland on yksi kuumimmista nimistä tulevan kesän siirtomarkkinoilla.

21-vuotias Håland on muutamassa vuodessa noussut yhdeksi maailman parhaista hyökkääjistä ja useat Euroopan huippuseurat jahtaavat hänen allekirjoitustaan. Viimeisimpien tietojen mukaan kuskin paikalla on Manchester City, joka on valmis tekemään Hålandista Valioliigan parhaiten palkatun pelaajan.

Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzke kuitenkin kertoo, että seuraan ei ole oltu yhteydessä Hålandia koskien. Watzke muistuttaa samalla siitä, että Dortmund ei pysty kilpailemaan taloudellisesti esimerkiksi Manchester Cityn kanssa.

– Kukaan ei ole ottanut yhteyttä meihin. Emme kuitenkaan pysty kilpailemaan taloudellisesti, jos Manchester City lähestyy Hålandia, Watzke kertoo Sport Bildille.

Hålandilla on sopimus Dortmundin kanssa vuoteen 2024 asti, mutta Watzke myöntää, että hän saattaa siirtyä tänä kesänä. Hän uskoo kuitenkin, että Dortmund pystyisi korvaamaan norjalaishyökkääjän.

– Olemme nähneet sen tapahtuvan muutaman kerran: menetimme Robert Lewandowskin Bayernille vuonna 2014 ja Pierre-Emerick Aubameyangin Arsenalille vuonna 2018, Watzke muistuttaa.

– Olemme aina luoneet uuden tähden. Jos Håland lähtee, löydämme toisen uuden lahjakkuuden ja kehitämme hänestä tähden.

RB Salzburgin Karim Adeyemin on povailtu olevan se pelaaja, joka täyttää Hålandin saappaat.

– En vahvista mitään siirtohuhuja, Watzke vastasi uteluihin saksalaishyökkääjästä.