Kylian Mbappén sopimus PSG:n kanssa loppuu kesäkuussa.

Le Parisienin mukaan PSG teki Mbappélle hiljattain valtavan jatkosopimustarjouksen. Lue lisää täältä.

L’Équipe haastatteli torstaina PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardoa.

Leonardolta tiedusteltiin, onko raha tärkeässä asemassa Mbappén mahdollisen jatkosopimuksen suhteen.

– Se ei ole tärkeää, koska kyse ei ole siitä. Raha on toissijaista. Uskon, että itse summan sopimisessa menee lopuksi vain muutama minuutti.

Leonardon mielestä Mbappé on entistä lähempänä jatkosopimuksen allekirjoittamista.

– Hän on vakuuttunut siitä koko ajan entistä enemmän. Kyse on siitä, mitä hän tuntee PSG:tä kohtaan. Ranskalaispelaajien normaali tavoite on pelata ulkomailla. Ei ole sattumaa, että vuoden 1998 maailmanmestarijoukkueessa valtaosa pelaajista pelasi ulkomailla. Vuoden 2018 maailmanmestarijoukkueessa Mbappé oli ainoa avauksen pelaaja, joka pelasi Ranskassa.

Sergio Ramos edustanut PSG:tä vain viidessä ottelussa – seurapomo: ”Minulla ei ole vaikeuksia myöntää virheitäni”

Paul Pogba ja Antoine Griezmann eivät ole koskaan pelanneet Ranskan pääsarjassa. Zinédine Zidane teki uransa pitkälti Ranskan ulkopuolella, mutta silloin ei ollut PSG:n kokoista seuraa. Emme ole seura, joka myy pelaajiaan. Uskon Mbappén miettineen asioita hyvin.

Leonardolta kysyttiin, miten todennäköisenä hän pitää Mbappén jäämistä Pariisiin.

– En voi sanoa sen enempää, mutta meillä on mahdollisuutemme. Niin pitkään kuin jatkosopimusta ei ole allekirjoitettu, teemme kaikkemme pitääksemme hänet täällä. Mielestäni Real Madrid -otteluparin lopputuloksella ei ole merkitystä Mbappén tulevaisuuden suhteen. Qatar on auttanut meitä nousemaan maailman suurimpien seurojen joukkoon. Meitä kunnioitetaan, arvostetaan ja rakastetaan.

Lähde: AS