Paris Saint-Germainin puheenjohtaja Nasser Al-Khelaïfille voi olla luvassa merkittäviä vaikeuksia. Al-Khelaïfi menetti pahemman kerran malttinsa, kun Real Madrid nousi kahden maalin takaa-ajoasemasta Mestarien liigan otteluparin voittoon yhteismaalein 3-2.

Al-Khelaïfi ja PSG:n urheilujohtaja Leonardo olivat käyneet kuumina jo Pariisissa pelatussa ensimmäisessä osaottelussa jututtaen ottelun erotuomaria kiivaasti puoliajan alkaessa. Eilinen PSG:n lopun luhistuminen sai kuitenkin kaksikon ja etenkin Al-Khelaïfin menettämään kokonaan malttinsa.

Kun ottelu oli päättynyt, Al-Khelaïfi ja Leonardo marssivat Santiago Bernabéun sisätiloihin etsimään ottelun erotuomari Danny Makkelieta etsimään. Koska heidän pääsynsä tuomarien pukukoppiin estettiin, kaksikko koputti Real Madridin kenttävastaavan Mejía Dávilan oveen ja tunkeutui sisälle. Miehet olivat niin raivoissaan, että paikalle soitettiin poliisit.

Eräs Real Madridin työntekijä kuvasi kaiken tapahtuneen videolle. Kun Al-Khelaïfi näki hänet, hän pyysi miestä lopettamaan kuvaamisen ja huusi hänelle: ”Tapan sinut”. Samalla qatarilainen vaati miestä poistamaan tallentamisen. Al-Khelaïfin omat turvamiehet onnistuivat lopulta rauhoittamaan PSG-pomon ja viemään hänet joukkueen omaan pukukoppiin. Cope väittää myös lyöntejä vaihdetun.

Al-Khelaïfin aggressiivisuus päätyi myös ottelun tuomariraporttiin. Näin Makkelie kirjoitti:

– Hän käyttäytyi aggressiivisesti ja yritti päästä sisälle tuomarien pukukoppiin. Kun tuomari pyysi heitä poistumaan, puheenjohtaja rikkoi erään avustavan erotuomarin välineen.

Tuo väline oli mitä ilmeisimmin tuomarin paitsiolippu.

Al-Khelaïfin uskotaan raivostuneen erityisesti siksi, ettei PSG:lle annettu vapaapotkua Real Madridin ensimmäisestä maalista, jossa Karim Benzema tönäisi maalivahti Gianluigi Donnarummaa. Tilannetta ei myöskään tarkistettu VAR-laitteilta.

Lähteet: Cope, Marca ja Goal

El Partidazo de COPE

@partidazocope

El Partidazo de COPE

@partidazocope
🚨 ÚLTIMA HORA | Informa @m_marchante

🤬 Al-Khelaïfi y Leonardo han ido a quejarse al vestuario de los árbitros al acabar el partido

😱 Han dado golpes y ha habido que llamar a la policía

💥 Se quejan de una posible falta de Benzema a Donnarumma

📻 #PartidazoCOPE #UCL
💥 Informa @partidazocope

👊🏻 Al-Khelaïfi ha intentado atacar a un empleado del @RealMadrid que grababa sus quejas al árbitro

😡 Le ha gritado "voy a matarte"

😤 Sus guardaespaldas le han parado

📷 Leonardo, nervioso, ha exigido que se eliminen las imágenes

📻 #PartidazoCOPE