Mestarien liiga
Real Madrid – PSG
Keskiviikko 09.03. klo 22:00

Real Madridin ja PSG:n ensimmäinen Mestarien liigan osaottelu Parc des Princesillä jäi jokseenkin kädenlämpöiseksi, mutta PSG:n myöhäinen Kylian Mbappen tekemä voittomaali pistää asetelmat täysin uusiksi toiseen peliin. Tasapeliä ensimmäisestä ottelusta hakenut Real Madrid joutuu nimittäin tällä kertaa liikkeelle takaa-ajoasemasta, eikä vastaavanlaista taaplailua tulla vuorenvarmasti näkemään. Lähtökohdat kunnon jalitsuviihteelle ovat siis otolliset.

PSG oli ensimmäisessä osassa selkeästi parempi, ja painoi päälle kuin yleinen syyttäjä. Tällä välin Ligue 1:ssä joukkue on ottanut yhden voiton, ja hävinnyt Nantesille ja Nicelle. Ei mikään tähtisuoritus joukkueelle, jonka rosterin pitäisi olla maailman parhaita. Riveistä puuttuvat tähän otteluun ainakin Ander Herrera ja Sergio Ramos. Achraf Hakimin ja harjoituksissa jaloilleen saaneen Mbappen yllä on kysymysmerkkejä, mutta jälkimmäinen tulee pelaamaan jos suinkin pystyy.

Real Madridilla on alla kolme voittoa La Ligassa, ja peli kulkee kuin rasvattu. Lauantaina Real Sociedad kaatui selkeästi lukemin 4-1. Kokoonpanopuolella Toni Kroos on mitä ilmeisimmin poissa loukkaantumisen vuoksi. Pelikieltojaan sovittelevat puolestaan Casemiro sekä Ferland Mendy. Isännät lähtevät tuskin alusta asti aivan yltiöpäisesti hakemaan tasoitusta, mutta avausottelun malliseen passiivisuuteen ei ole varaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä ottelussa leijuu runsasmaalisuus, mutta otetaan silti vetoihin Real Madridin voittoa. Se on ollut viime ajat PSG:tä vakuuttavampi, vaikka vierasottelu olikin pettymys. Kerrointa voitolle saa 2.55, mikä riittää kyllä.

LYÖ VETO MR GREENILLÄ