Turkki koki torstaina pettymyksen, kun se hävisi MM-jatkokarsintojen yksiosaisessa välieräottelussa Portugalille 1-3. Ottelu pelattiin Portossa.

Turkilla oli kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä mainio mahdollisuus nousta 2-2 -tasatilanteeseen, kun sille vihellettiin rangaistuspotku.

Turkin ainoan maalin ottelussa viimeistellyt hyökkääjä Burak Yilmaz epäonnistui yrityksessään lauottuaan pallon yli maalin. Muutamaa minuuttia myöhemmin kokeneen Yilmazin A-maajoukkueura päättyi.

36-vuotias Yilmaz kertoi päätöksestään ottelun jälkeen. Melkein 16 vuotta kestänyt A-maajoukkueura päättyi siten suorastaan valtavaan pettymykseen.

– Tämä oli viimeinen A-maaotteluni. Olen surullinen. En olisi halunnut lähteä maajoukkueesta tällaisen ottelun jälkeen. Haluan pyytää anteeksi kaikilta. Kannoin tätä paitaa ylpeydellä. Uskon herääväni tästä lähtien jokaisena yönä siihen, että tekisin siitä pilkusta maalin.

Yilmaz siirtyi kesällä 2020 ensimmäistä kertaa urallaan Turkin ulkopuolelle, kun hän liittyi ranskalaisen Lillen vahvuuteen. Kausi oli ennakko-odotuksiin nähden suuri menestys. Yilmaz iski sarjassa 16 maalia, kun Lille nappasi yllättäen Ranskan pääsarjamestaruuden itselleen. Tämä kausi on ollut vaikeampi. Yilmaz on tehnyt vain neljä maalia sarjassa.