Villarreal voitti Bayern Münchenin viime viikon keskiviikkona Mestarien liigan puolivälierien avausosassa 1-0.

Villarreal oli huomattavasti Bayernia parempi ja olisi voinut tehdä ottelussa useammankin maalin. Vain heikot viimeistely-yritykset pitivät joukkueiden eron yhdessä maalissa.

Bayernin päävalmentaja Julian Nagelsmann tiedostaa, ettei hänen joukkueensa pelannut hyvää ottelua viime viikolla Espanjassa. Nagelsmann tietää, millä osa-alueilla joukkueen on parannettava, jotta jatkopaikka on otettavissa.

– Meidän on nostettava edellisten otteluiden intensiteettiämme. Emme pelanneet hyvin niissä otteluissa ja vastustajat mursivat prässimme helposti. Meidän on oltava intensiivisempiä, nopeampia ja ryöstettävä enemmän palloja vastustajan maalin läheisyydessä.

– Meidän on asetettava heidät prässin alle, emmekä voi päästää heitä sen läpi. Villarrealilla on riittävästi taitoa päästä sen läpi. Emme voi antaa Villarrealin rakentaa ja pelata omaa peliään. Avausosassa he olisivat voineet tehdä enemmän maaleja, mutta eivät tehneet.

Nagelsmannin mukaan Villarreal pelasi upean ottelun kotikentällään.

– Puolustus nousee tärkeään rooliin. Meidän on parannettava sitäkin. Puolustajien on kommunikoitava keskenään. Pelasimme huonon ottelun vieraskentällä ja Villarreal pelasi fantastisesti. Toivottavasti se ei toistu. Pelaajani pitävät tällaisista otteluista ja he haluavat nousta esiin suurissa paikoissa.

Ottelu käynnistyy illalla klo 22.00.