Bayern Münchenin urheilutoimenjohtaja Hasan Salihamidžić on vakuuttunut siitä, ettei joukkueen maalipyssy Robert Lewandowski ole kesällä siirtymässä Barcelonaan.

Lewandowskin, 33, nykyinen sopimus Bayernin kanssa kattaa vielä ensi kauden, mutta puolalaishyökkääjää on viety huhuissa vahvasti Barcelonaan.

Salihamidžićin mukaan ei ole mitään epäselvyyttä siitä, etteikö Lewandowski pelaisi Bayernissa ensi kautta. Hänen mielestään kysymysmerkkejä leijuu ilmassa ainoastaan sen suhteen, pelaako Lewandowski Bayernissa vielä kaudella 2023-24.

– Kyllä. Hän ei ole siirtymässä minnekään, Salihamidžić vastasi, kun häneltä kysyttiin voiko hän vakuuttaa ettei Lewandowski siirry kesällä.

– Keskustelemme hänen kanssaan ja sitten näemme miten asiat kehittyvät. Hänellä on sopimus vuoteen 2023 asti, joten puhumme nyt siitä, mitä sen jälkeen tapahtuu.

– Olen puhunut hänen agenttinsa kanssa. Sovimme ajan. Meillä on kaikki aika maailmassa. Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että hän on täällä. Nyt odotellaan miten neuvottelut etenevät. Mutta hänellä on sopimus ensi kaudesta, ja on selvää, että hän jatkaa täällä.

Lewandowski on tehnyt tällä kaudella huimat peräti 48 maalia 43 pelaamassaan ottelussaan. Viime kaudella hän rikkoi Bundesliigan yhden kauden maaliennätyksen viimeistelemällä peräti 41 maalia.