Bayern-tähti vetosi pelikavereihinsa – muistutti jälleen huippupelaajien jättimäisistä palkoista

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin ja Saksan maajoukkueen keskikenttäpelaaja Leon Goretzka on puhunut ennenkin siitä, kuinka tämän päivän huippujalkapalloilussa liikkuu liiankin suuria rahoja. Goretzka on aktiivisesti yhteiskunnallisia asioita pohtiva jalkapalloilija. Vaikka hän ansaitseekin itse erittäin hyvin, ei hän pidä nykykehitystä järkevänä.

Kun Goretzka jatkoi viime syyskuussa sopimustaan Bayernin kanssa, ei hänen mukaansa raha ollut sopimuksen synnyssä ratkaiseva tekijä. 27-vuotias pelaaja korosti, että olennaista ei ole ”puristaa viimeinenkin euro” ulos.

Nyt Goretzka on vedonnut joukkuetovereihinsa, että nämäkin osoittaisivat joustavuutta jatkosopimusneuvotteluissa. Vetoomus on osoitettu epäsuorasti Manuel Neuerille, Robert Lewandowskille, Thomas Müllerille ja Serge Gnabrylle.

– Rehellisesti sanottuna minun on vaikeaa puhua (palkasta) pidättäytymisestä, kun ajattelee näitä palkkoja, joita me saamme, Goretzka totesi Bild TV:n Bayern Insider -lähetyksessä.

– Viime kädessä jokaisen pitää päättää omista asioistaan itse, mutta se kokonaispaketti, jonka me Bayern Münchenissä saamme, on maailman jokaiselle jalkapalloilijalle erittäin houkutteleva.

Goretzkan nykyinen vuosipalkka on tiettävästi 15 miljoonaa euroa. Nyt esimerkiksi Serge Gnabryn on uumoiltu toivovan palkkansa nostamista 15-20 miljoonaan euroon – eli samalle tasolle Kingsley Comanin ja Leroy Sanén kanssa. Bayerninkin talous on sakannut koronapandemian vuoksi, mutta siitä huolimatta pelaajien palkankorotusvaatimukset ovat entisellään.

– Olen tietysti täynnä toivoa ja vakuuttunut siitä, että joukkueemme pysyy koossa, Goretzka lisäsi.

Lähde: Transfermart


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.