Robert Lewandowskin sopimus Bayern Münchenin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

Muun muassa katalonialaismedian mukaan Lewandowski haluaisi siirtyä jo tämän kauden jälkeen Barcelonaan. Katalonialaismedian mukaan Lewandowski on jo kertonut toiveestaan Barcelonalle ja Xaville.

Bayernin puheenjohtaja Herbert Hainerin mukaan osapuolet ovat kuitenkin aloittaneet jatkosopimusneuvottelut. Saksalaismedian mukaan Lewandowski oli aiemmin hyvin pettynyt siihen, ettei hän ollut saanut seuralta minkäänlaista jatkosopimustarjousta.

– Keskustelimme Lewandowskin kanssa ja olemme jo sopineet toisen keskustelun ajankohdasta. Neuvottelut jatkuvat, Hainer totesi Bildille.

Lisäksi Hainerin mukaan Bayern neuvottelee myös Thomas Müllerin ja Manuel Neuerin kanssa jatkosopimuksista.

33-vuotias Lewandowski on tehnyt tällä kaudella Bayernin riveissä jopa 47 maalia.

Espanjalaismedian mukaan Barcelona olisi valmis maksamaan Lewandowskista noin 25-30 miljoonaa euroa, mutta Bayern ei suostuisi myymään häntä alle 60 miljoonalla eurolla.

Puolalaiskärki on julkisesti todennut haluavansa kokea urallaan vielä jonkun toisen huippusarjan. Hän on pelannut Saksan Bundesliigassa pian 12 vuoden ajan ja voittanut mestaruuden yhdeksän kertaa. Lewandowski voittanee pian mestaruuden jo kymmenennen kerran.