Katso: Onko tämä legendaarisen Gigi Buffonin, 44, uran pahin moka?

© Kuva: Getty Images

Jopa parhaillekin sattuu joskus pahoja mokia. Oman nolon hetkensä futiskentällä sai kokea maanantai-iltana yksi kaikkien aikojen maalivahtilegendoista, 44-vuotias Gianluigi Buffon.

Buffon palasi täksi kaudeksi takaisin kasvattajaseuraansa Parmaan. Maanantaina Parma kohtasi vieraissa Perugian, ja Buffonille sattui hänelle hyvin harvinaislaatuinen virhe. Konkari sai puolustajalta helpon syötön taaksepäin, ja yritti syöttää pallon edelleen vasemmalla jalallaan. Buffon kuitenkin veti pallosta ohi, ja Perugian Marco Olivieri karkasi ja sijoitti pallon tyhjään maaliin.

Olivierin maali syntyi seitsemännellä minuutilla ja siirsi Perugian 2-0-johtoon. Ensimmäisen maalinsa Perugia teki rankkarista. Ottelu päättyi lopulta Perugian 2-1-voittoon.

Ottelu oli Parmalle jo merkityksetön. Serie B:n kautta on jäljellä enää kaksi kierrosta eikä Parma voi enää nousta eikä pudota. Perugia taistelee sen sijaan sarjan yhdeksäntenä yhä paikasta nousukarsintapeleihin.

Huuhkajien maalivahdin Jesse Jorosen Brescia pelasi maanantaina 1-1-tasapelin Spalia vastaan. Spalin tasoitus syntyi vasta lisäajan neljännellä minuutilla. Brescialla on yhä pienet mahdollisuudet suoraan nousuun, mutta ainakin nousukarsintapaikka on jo varma. Sauli Väisäsen Cosenza taistelee kiivaasti sarjapaikastaan.

Gianluigi Buffon solmi helmikuussa kaksivuotisen jatkosopimuksen Parman kanssa. Hän on sopimuksen päättyessä 46-vuotias. Videon Buffonin mokasta voi katsoa alla olevasta klipistä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.