Viime kaudella Suomen Cupin voittanut ja Veikkausliigassa toiseksi sijoittunut Kuopion Palloseura vahvisti rivejään vielä aivan kauden alkamisen kynnyksellä, kun brasililainen keskikenttäpelaaja Talles liittyi keltamustien vahvuuteen. KuPS tiedotti uudesta hankinnasta lauantaina aamupäivällä.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
💛🖤 Welcome to Kuopio Talles!

🇧🇷 Brazilian attacking midfielder joins KuPS with loan agreement from Ukrainian League Rukh Lviv.

⭐️ Bem vindo a Kuopio Talles!

📄 Read more:
kups.fi/%ef%bf%bckupsl…

#KuPS #Veikkausliiga #Banzai

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Talles, 23, siirtyy Kuopioon Ukrainan Liigan Rukh Lvivistä lainasopimuksella, joka kestää kesäkuun loppuun asti. Sopimus sisältää kuitenkin option myös loppukaudesta.

Talles on brasilialaisen suurseuran Fluminensen kasvatti. Ukrainan Liigassa Talles on pelannut kahden kauden aikana 22 ottelussa, joissa mies on iskenyt yhden maalin. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on harjoitellut kuopiolaisten mukana jo lähes kahden viikon ajan.

– Talles on poikkeuksellisen hyvä 1vs1-pelaaja, jolta on myös todella vaikea riistää palloa. Ukrainan Liigassa tällä kaudella hänellä on keskimäärin 4,5 haastoa ottelua kohden ja näistä haastoista yli 70% ovat onnistuneita. Hän tuo paljon taitoa ja pystyy murtamaan puolustuksia, kertoo KuPS:n analyytikko Viki Savonen seuran verkkosivuilla.

KuPS aloittaa kautensa Veikkausliigan osalta lauantaina, kun klo: 16.00 alkavassa kamppailussa Väre Areenalle saapuu vieraaksi FC Inter.