Aaron Ramsey siirtyi tammikuussa Juventuksesta loppukaudeksi lainalle Rangersiin.

Ramseyn kevätkausi Rangersissa on sujunut heikosti. Hän on kärsinyt tuttuun tapaan lukuisista loukkaantumisista ja peliaika on jäänyt vähäiseksi.

Ramsey loukkaantui sunnuntaina Old Firmissä, kun Rangers kaatoi Celticin ja eteni Skotlannin cupin finaaliin. Ramseyn tarkka poissaoloaika ei ole vielä tiedossa.

Corriere dello Sportin ja TuttoMercatoWebin saamien tietojen mukaan Rangers on päättänyt olla hankkimatta Ramseyta. Lainasopimuksessa ei ollut mukana osto-optiota, mutta Rangers olisi päässyt halutessaan ensimmäisenä neuvottelemaan pysyvästä siirrosta Juventuksen kanssa.

Ramsey palaa siten kesällä Juventukseen. Lähteiden mukaan Juventus neuvottelee Ramseyn agenttien kanssa pelaajasopimuksen purkamisesta. Kovapalkkainen Ramsey ei kuulu Juventuksen suunnitelmiin.

31-vuotias Ramsey on kärsinyt viimeisen kahden kauden aikana peräti yhdeksästä lihasvammasta, kun sunnuntainen loukkaantuminen lasketaan mukaan.

Ramsey siirtyi Juventukseen vapaana agenttina kesällä 2019, ja sai sen myötä torinolaisseuralta suorastaan valtavan palkan. Hän ei kyennyt missään vaiheessa osoittamaan olevansa sen arvoinen.