Ranskan mahtiseura Paris Saint-Germain varmisti lauantai-iltana seurahistoriansa kymmenennen Ligue 1 -mestaruuden. Mestaruuksista kahdeksan on tullut viimeisten kymmenen vuoden aikana, PSG:n siirryttyä qatarilaisomistukseen.

PSG tarvitsi illan ottelustaan Lensiä vastaan vain pisteen, jotta mestaruus varmistuisi. Sen se myös sai, sillä ottelun päättyi 1-1-tasapeliin. Mitenkään vakuuttava tyylinäyte tulos ei ollut, sillä PSG sai pelata noin 35 minuuttia ylivoimalla Kevin Danson lennettyä suihkuun kahden varoituksen myötä.

Mestaruus sinetöityi Lionel Messin tekemällä komealla maalilla. Messi sai pallon Neymarilta ja tykitti pallon noin 20 metristä aivan takaylänurkkaan. Maali videosta on nähtävissä alla. Corentin Jean teki Lensille tasoituksen 88. minuutilla, mutta tasapelikin riitti varmistamaan kotijoukkueen mestarijuhlat.

Kyseessä on ensimmäinen pokaali, jonka Lionel Messi voitti PSG:n pelaajana, ja ensimmäinen, jonka tähtitrio Messi, Neymar ja Kylian Mbappé seuralle voittivat. Samalla se jää myös kauden ainoaksi, sillä Ranskan Cupista PSG putosi jo neljännesvälierävaiheessa.

DAZN Football

@DAZNFootball
𝘼𝙣𝙤𝙩𝙝𝙚𝙧 𝙊𝙣𝙚 🏆

PSG are the champions of France for the 8th time in the last 10 seasons 🇫🇷

ESPN FC

@ESPNFC
MESSI, NEYMAR & MBAPPE WIN THEIR FIRST TROPHY TOGETHER FOR PSG 🏆🇫🇷