PSG varmisti lauantai-iltana Ranskan pääsarjamestaruuden. Lue lisää täältä.

Mestaruudesta huolimatta Parc des Princesin tunnelma oli kylmä. Kannattajat poistuivat pikaisesti päätösvihellyksen jälkeen, vaikka joukkue oli juuri varmistanut mestaruuden. Se kuvaa sitä, miten suurena pettymyksenä kannattajat pitävät kuluvaa kautta.

PSG voitti tällä kaudella vain Ranskan pääsarjamestaruuden. Joukkue rakennettiin voittamaan Mestarien liiga, mutta toisin kävi. Real Madrid pudotti PSG:n neljännesvälierissä. Lisäksi PSG ehti pudota Ranskan cupista jo tammikuussa.

PSG:n kannattajat vihelsivät lauantaisen ottelun aikana Neymarille. Neymar ei liiemmin pitänyt siitä, että osa kannattajista jätti stadionin jo hetki ennen päätösvihellystä.

– Oli surrealistista, että osa kannattajista lähti kesken kaiken. Kannattajat kyllästyvät minulle viheltämiseen, koska sopimukseni päättyy vasta kolmen vuoden päästä, Neymar summasi itsevarmasti.

Neymar tiedostaa itsekin, miten vaikea kuluva kausi on ollut PSG:lle.

– Olen hyvin onnellinen tästä pokaalista. Mestaruus oli kaikista tärkeintä. Kausi oli pitkä ja vaikea, mutta onnistuimme voittamaan mestaruuden. Nyt meidän on hengitettävä ja rauhoitettava ajatuksemme.