Sergio Agüero ei halua olla Argentiinan maajoukkueen taustajoukoissa ensi talvena Qatarin MM-kisoissa.

Agüero, 33, joutui viime vuonna päättämään uransa ennenaikaisesti sydänongelmien takia. Hän sanoi helmikuussa, että hän olisi MM-kisoissa osa päävalmentaja Lionel Scalonin taustaryhmää, joskin hän lisäsi, ettei ollut vielä neuvotellut täsmällisestä roolistaan.

Tuoreessa ESPN:n haastattelussa Agüero sanoi kuitenkin, että hän osallistuu Qatarin kisoihin vain Argentiinan kannattajana.

– Kutsu Argentiinan valmennusryhmään oli pöydälläni. Puhuin Chiquin (Tapia, Argentiinan jalkapalloliiton puheenjohtaja) kanssa ja tein selväksi, että haluan nauttia ajastani [MM-kisoissa]. Menen Qatariin, mutta fanina.

– Minulla on hyvä suhde kaikkien maajoukkueen ihmisten kanssa, mutta en näe itseäni valmennusryhmässä ja työskentelemässä päivittäin pelaajien kanssa. He pyytävät roolia, joka ei sovi minulle juuri nyt.

Lionel Messi ja Scaloni antoivat minulle käsityksen siitä, mitä he haluavat minulta. Pyysin heiltä aikaa miettiä asiaa ja sanoin sitten Chiquille, etten ole valmis siihen. Olen käytettävissä kaikissa Argentiinan maajoukkueeseen liittyvissä tapahtumissa, edustajana tai lähettiläänä, mutta en halua päivittäistä vastuuta joukkueen kanssa.

Agüero edusti urallaan Independienteä, Atlético Madridia, Manchester Cityä ja Barcelonaa. Cityssä hän on seurahistorian paras maalintekijä 260 osumallaan. Argentiinan A-maajoukkueessa Agüero pelasi 101 ottelua tehden niissä yhteensä 41 maalia.