Nykyisin AC Milania edustava Zlatan Ibrahimovic, 40, piipahti muutama vuosi sitten kahden kauden mittaisen visiitin MLS:ssä Los Angeles Galaxyn riveissä. Vuosina 2018-2019 ruotsalaishyökkääjä iski peräti 53 osumaa 58 pelaamassaan ottelussa.

Zlatan siirtyi Galaxyn riveihin Manchester Unitedista, jossa hänelle oli tehty aiemmin suuri polvileikkaus. Hyökkääjä pitää siirtoaan näin jälkikäteen ajateltuna oikeana ratkaisuna, jotta hän pääsi takaisin huippukuntoon.

– Olen todella kiitollinen MLS:lle, koska he antoivat minulle mahdollisuuden tuntea jälleen eläväni. Mutta ongelma olikin juuri se, että tunsin eläväni. Joten olin liian hyvä siihen sarjaan. Sen minä näytin, Zlatan totesi ESPN:lle.

– Olen paras pelaaja, joka on ikinä pelannut MLS:ssä. Se ei ole ylimielisyyttä. Se on totuus. Kun olin siellä, nautin pelaamisesta. Se oli mukavaa aikaa. Mielestäni pelaaminen siellä oli paras ratkaisu palata takaisin huipulle loukkaantumisen takia, ruotsalainen jatkoi.

– Olen todella ylpeä siitä, että pelasin MLS:ssä. Minulle sanottiin, että siellä oli paljon tyhjiä stadioneita aiemmin. Kun minä pelasin siellä, niitä ei enää ollut. En siis voi valittaa. Olen todella iloinen, että pelasin siellä, Zlatan päätti.

Lähde: Goal