Stadin derby näkyy ilmaiskanavalta – Veikkausliigaherkkua yleiseen jakoon

© Kuva: Juha Tamminen

Huomenna torstaina pelataan Veikkausliigassa kauden 2022 ensimmäinen Stadin derby. Ottelu HIFK-HJK starttaa Töölössä Bolt Arenalla kello 18.00.

Kaikki Veikkausliigan ottelut ovat tutusti nähtävissä Ruutu+ -palvelussa, mutta huominen herkkupala on tällä kertaa katseltavissa myös ilmaiskanavalta. HIFK-HJK näytetään nimittäin myös Nelosella. Lähetys pelistä käynnistyy klo 18, mutta jo puoli tuntia aikaisemmin, 17.30, kanavalla alkaa ottelua käsittelevä Onside-Studio.

Ensimmäiseen Stadin derbyyn lähdetään jännittävissä tunnelmista. HIFK on saavuttanut kauden neljästä pelistään vain yhden pisteen ja on sarjassa viimeisenä. Peli on HIFK:n uuden päävalmentajan Mixu Paatelaisen ensimmäinen kotipeli uudessa toimessaan ja ylipäätään vasta toinen HIFK:n valmentajana.

HJK voitti kauden kolme ensimmäistä otteluaan niukasti maalein 1-0, mutta lauantaina se taipui kotikentällään Interille tylysti maalein 1-4. Sijoitus sarjassa on neljän kierroksen jälkeen kolmas. 16 vuoden poissaolon jälkeen Veikkausliigaan palannut Perparim Hetemaj teki lauantaina ensiesiintymisensä tällä kaudella kotimaan kentillä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.