HIFK:n ja HJK:n välistä Veikkausliigan kauden ensimmäistä Stadin derbyä on kirjoitushetkellä takana vasta reilu vartti mutta monella verkon ja television välityksellä ottelua seuraavalla on jo ehtinyt palaa käämit.

Nelosella ja Ruudun maksullisessa suoratoistopalvelussa näytettävän lähetyksen kuvayhteys stadionilta katkesi nimittäin hieman ennen aloitusvihellystä. Suomalaisen jalkapallon seuraajille tunne on turhankin tuttu, sillä lähetyksissä on ollut ongelmia säännöllisin väliajoin.

Muutaman minuutin kuluttua kuva- ja ääniyhteys Töölöstä saatiin jälleen toimimaan, muttei vieläkään ongelmitta. Monet ovat sosiaalisessa mediassa valittaneet heikosta kuvanlaadusta ja sanoneet, että lähetys nykii eteenpäin.

– No sehän lähti vahvasti. Lähetys stadionilta kestikin ehkä 25 sekuntia.

– Tänä keväänä Ruutu Urheilu onnistuu kyllä sössimään järkyttävän määrän tärkeitä pelejä. Stadin derbystä kuva poikki ennen alkuvihellystä.

– Ja taas mennään. Ei jumalauta.

– Sanokaa mulle, että tämä on vain pahaa unta! Tuntuu niin pahalta Suomifutiksen uskottavuuden puolesta.

– Kuvasta päätellen kun oikea kamera ei toimi, niin peli kuvataan kännykkäkameralla? Ja se kännykkä on jostain 2000-luvun alusta.

– Tämä vähän nykivä kuva tuo mieleen kasarin lauantait. Saisiko vielä mustavalkoisena?

Miika Raudaskoski

@raudasmiika
No sehän lähti vahvasti. Lähetys stadionilta kestikin ehkä 25 sekuntia. #stadinderby #Veikkausliiga

Harri Ahola

@aholanharri
Tänä keväänä @RuutuUrheilu onnistuu kyllä sössimään järkyttävän määrän tärkeitä pelejä. Stadin derbystä kuva poikki ennen alkuvihellystä. #veikkausliiga

Karri Kovanen

@KooKovanen
Ja taas mennään. Ei jumalauta. #veikkausliiga #ruutu

Tuukka Kotimäki

@tkotimaki
Sanokaa mulle, että tämä on vain pahaa unta! Tuntuu niin pahalta Suomifutiksen uskottavuuden puolesta. #Stadinderby #veikkausliiga #VMP

Ilja Venäläinen

@iljavenalainen
Tämä vähän nykivä kuva tuo mieleen kasarin lauantait. Saisiko vielä mustavalkoisena? #Veikkausliiga

Riku Laukkanen

@r1kuexposures
Kuvasta päätellen kun oikea kamera ei toimi, niin peli kuvataan kännykkäkameralla? Ja se kännykkä on jostain 2000-luvun alusta.

#HIFK #HJK #StadinDerby #Veikkausliiga @RuutuUrheilu @Ruutufi