Ronaldinho edusti pelaajaurallaan PSG:tä vuodet 2001-03 ennen siirtoaan Barcelonaan.

Silloin PSG oli hyvin erilainen seura kuin nykyään. Se ei pelannut Mestarien liigassa tai taistellut Ranskan pääsarjamestaruuksista.

Prime Video haastatteli Ronaldinhoa, joka kertoi mielipiteensä Kylian Mbappésta. Ronaldinho olisi halunnut pelata urallaan Mbappén kanssa.

– Mielestäni Mbappé pelaa todella hyvin. Hän on edelleen todella nuori, mutta myös hyvin nopea ja voimakas. On upeaa nähdä hänet pelaamassa. Odotan hänen kehittyvän maailman parhaaksi pelaajaksi, jotta hän voi voittaa Ballon d’Orin. Rehellisesti voin sanoa toivovani pelkkää hyvää hänelle. Olisin halunnut pelata hänen kanssaan, koska täydentäisimme toisiamme, Ronaldinho totesi Prime Videolle.

Ronaldinhon mielestä Mbappén pitäisi jäädä PSG:hen. Mbappén sopimus PSG:n kanssa päättyy kesällä.

– Mbappélla on kaikki tarvittava menestyäkseen PSG:ssä. Minun aikakaudellani PSG:ssä se ei ollut niin. Nyt seura on maailman parhaiden tasolla. Mbappésta voi tulla maailman paras pelaaja PSG:ssä ja hän voi voittaa Mestarien liigan siellä. Olisi hienoa, jos hän jäisi PSG:hen. Olisi hienoa nähdä, jos maailman parhaat pelaajat voittaisivat Mestarien liigan PSG:ssä.