Kymmenennen peräkkäisen Bundesliigan mestaruutensa tällä kaudella voittanut Bayern München on vahvistamassa rivejään puolustaja Noussair Mazraouilla. Asiasta kertoo Sport1, jonka mukaan Ajaxin oikea laitapuolustaja on antanut Bayernille suostumuksensa siirtoon jo kauan sitten.

Siirtoekspertti Fabrizio Romano twiittasi torstaina, että 24-vuotias Mazraoui päätti siirrosta Bayerniin jo maaliskuussa, kun hän keskusteli kahteen eri otteeseen Bayernin valmentajan Julian Nagelsmannin ja seuran johtokunnan puheenjohtajan Oliver Kahnin kanssa. Romanon mukaan Mazraoui on jo suorittanut ensimmäisen osan lääkärintarkastuksestaan. Hänen lähteenään on Bildin toimittaja Christian Falk.

Sopimusta Mazraoui ei Sport1:n tietojen mukaan ole vielä allekirjoittanut, mutta lähellä sekin jo on. Sopimus on sivuston mukaan ”enää ajan kysymys”.

Koko tähänastisen uransa Ajaxissa pelanneen Mazraouin sopimus päättyy tähän kauteen, joten siirtokorvausta hänestä ei tarvitse maksaa. Mazraouista on ollut erittäin kiinnostunut tiettävästi ainakin Barcelona, joka näyttää siis jäävän nuolemaan näppejään.

Mazraoui on pelannut tällä kaudella 33 ottelua Ajaxissa. Niissä hän on tehnyt viisi ja syöttänyt neljä maalia. Mazraoui tunnetaan muun muassa erinomaisesta potkutekniikastaan.

Mazraoui on pelannut Marokon A-maajoukkueessa kaikkiaan 12 ottelua, mutta viimeksi syksyllä 2020.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Noussair Mazraoui has made his choice to join FC Bayern after two direct talks with Julian Nagelsmann and Oliver Kahn in March. He has now completed first part of his medical, @cfbayern reports. 🔴🤝 #FCBayern

Contract not signed yet but the deal with Mazraoui’s fully agreed.