Kakkosen A-lohkon maanantain ottelussa KuPS Akatemia-JIPPO nähtiin todella komea maali. Siitä vastasi vierasjoukkueen Lari Liukkonen, kun pelattiin ottelun 29. minuuttia.

Liukkonen riisti pallon KuPS Akatemian pelaajalta keskiympyrässä ja lähti itse kokeilemaan vain metrin tai kaksi ympyrän ulkopuolelta. Hän luultavasti huomasi, että kotijoukkueen maalivahti Miika Töyräs oli ulkona maaliltaan ja rohkea sijoitus liiteli useiden kymmenien metrien matkan aivan yläriman alle.

Liukkosen komean maalin voi katsoa tämän linkin takaa Twitteristä.

JIPPO siirtyi Liukkosen maalilla jo 4-1-johtoon ottelussa, mutta ei sekään mihinkään riittänyt. Loppunumeroiksi muodostui nimittäin murskaavasti 1-7, joten Kuopiosta oli varmasti mukavaa körötellä takaisin Joensuuhun.

Toni Tahvanainen teki ottelussa kolme maalia, Miro Turunen kaksi ja Liukkonen sekä Ryohei Fujimura yhden. Lohkon nousijasuosikiksi povattu JIPPO on aloittanut kautensa hyvin, sillä kahden pelin saldo on täydet kuusi pistettä. Lisäksi JIPPO on raivannut tiensä Suomen Cupissa 32 parhaan joukkoon.

JIPPO Joensuu

@JippoJns
VOITTO!! 🌪️ 🔴

JIPPO voittaa kauden toisen sarjaottelunsa KuPS Akatemiaa vastaan upeasti lukemin 1-7 (1-5)❗❗💥
Lue lisää ottelusta @KarjalainenFi !
To . Tahvanainen ⚽⚽⚽
Turunen ⚽⚽
Fujimura ⚽
Liukkonen ⚽

#jippo #kakkonen #asennepunaisella
📸 @fotomik