Katso: Joukkotappelulta vältyttiin juuri ja juuri – MLS-ottelun loppuhetkillä nähtiin rumia otteita ja kolme suoraa ulosajoa

© Kuva: Getty Images

MLS:ssä nähtiin melkoinen kärhämä Sporting Kansas Cityn ja Colorado Rapidsin välisen ottelun loppuhetkillä keskiviikon ja torstain välisenä yönä Suomen aikaa. Lisäajalla peräti neljä pelaajaa lensi punaisen kortin myötä suihkun puolelle.

Colorado haki vimmatusti tasoitusta ottelun lisäajalla, kunnes tunteet kuumenivat. Nujakka sai alkunsa, kun kaksi maalia Sportingille tehnyt Daniel Salloi veti tylysti Coloradon pelaajalta jalat alta tilanteen jälkeen.

Coloradon puolustaja Lucas Esteves juoksi kovalla vauhdilla kostamaan Salloin tempun tönäisemällä herran voimalla nurmen pintaan. Sen jälkeen torikokous oli käynnissä. Lopulta vaihtopenkiltä tultiin rauhoittelemaan riitapukareita ja näin vältyttiin joukkotappelulta.

Salloi sai potkustaan suoran punaisen kortin, kuten myös Esteves tönäisystään. Tilannetta ennen Auston Trusty oli lentänyt pihalle kahden keltaisen kortin myötä. Myös Sportingin Andreu Fontas lensi tilanteesta suoralla punaisella ulos.

Sporting piti johtonsa ja onnistui voittamaan ottelun lopulta yli kymmenen minuutin lisäajan jälkeen maalein 2-1.

Voit katsoa tapahtumat alla olevalta videolta. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.