PSG ilmoitti lauantaina tehneensä kolmivuotisen jatkosopimuksen Kylian Mbappén kanssa.

23-vuotiaan huippuhyökkääjän odotettiin siirtyvän vapaana agenttina Real Madridiin, mutta lopulta hän allekirjoitti jatkosopimuksen kotikaupunkinsa suurseuran kanssa.

Mbappélle on tiettävästi jatkosopimuksen myötä annettu huomattavasti päätösvaltaa PSG:hen liittyvissä asioissa. PSG:n seurajohto kuuntelee Mbappén mielipidettä muun muassa uutta valmentajaa valittaessa.

Ranskalaismedian mukaan PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardo on ollut jo pitkään varsin vihattu persoona seuran sisällä. Leonardon ja joukkueen pelaajien välit ovat olleet huonot jo muutaman vuoden ajan.

Leonardon aika PSG:ssä lähestyy loppuaan. Fabrizio Romanon mukaan Leonardon poistuminen pariisilaisseurasta on vain virallista vahvistusta vaille valmis. Mbappé ei olisi tiettävästi suostunut jatkamaan PSG:ssä, jos Leonardo työskentelisi edelleen seurassa.

Lisäksi PSG:n päävalmentaja Mauricio Pochettino jättää seuran hyvin todennäköisesti lähiviikkojen aikana. Myös Pochettino ja Leonardo olivat usein keskenään tukkanuottasilla. PSG etsii aktiivisesti uutta päävalmentajaa.